Janine Rijksen, eigenaar:

“Ieder kledingstuk maak ik met aandacht en plezier. En iedere creatie is uniek. Net als jij”.

Janine besloot 3 jaar geleden het roer om te gooien. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse marketing- en communicatie functies is ze zich volledig gaan toeleggen op haar passie voor het kleermakersvak. Na het voltooien van de 3-jarige opleiding tot Costumière is ze onlangs gestart met haar eigen naaiatelier.

“Met mijn werk hoop ik veel mensen blij te maken met een creatie die perfect zit en waarmee ze ook nog ’s onderscheidend kunnen zijn”, vertelt Janine.

“Naast het maken van maatkleding vind ik het ook leuk om mensen wegwijs te maken in de wereld van het zelf kleding maken. Ook ík ben niet uitgeleerd en ga nog steeds naar les. Er is nog zoveel te leren in dit vak en het blijft inspirerend en leuk!”

Post navigation